Založ si blog

Ani 7 Statočných Jánošíkov neporazí Fica

Keby sme sa postavili všetci do jedného šíku, nepotrebovali by sme žiadnych 7 Statočných Jánošíkov, ktorí sa zjavili kde inde, ako v domovine Vasiľa Biľaka na Východe Republiky. Nie však v rusínskom Svidníku ale v maďarských Košiciach. Hahaha. Celkom dobre sa pozerá na tých 7 Statočných Jánošíkov, ktorí chcú vyhrať voľby vo VUC a následne poraziť aj Fica. Asi však nepochopili, že karty sú rozdané a v Košiciach vyhrá smerák Trebuľa a v Prešove smerák Chudík.  Na Fica už nemajú vôbec. Ešte tak poraziť OKS a kandidáta SAS Osuského, to by snáď zvládli -J

 

Ale aj snaha sa cení chlapci-J

 

O čo ale ide statočným Jánošíkom, ktorí burcujú davy Slovákov na odpor, aby sa postavili do jedného šíku voči Gorilám a nič sa nedeje.  

Video:


 

Vysvetlime si prečo 7 Statočných nemá šancu -L

 

V prvom rade 7 Statočných Jánošíkov robí niekoľko zásadných chýb.

 

Chyba číslo jedna: 7 Statočných používa americký kovbojský klobúk – na Slovensku sa Amerika nenosí. Klobúk detto. A už vôbec nie kovbojský. Keby tak goralský. -J

My, Slováci sa predsa nepotrebujeme Opičiť po Američanoch.

 

Chyba číslo dva: Ich hlavný generál, nejaký advokát Gurtler podľa guglu má východníársky prízvuk ako sviňa. Prízvuk, ktorý síce nie je rovnaký ako prízvuk Vasiľa Biľaka, ale dobrej veci 7 Statočných pri prevzatí moci to neprospieva -J. Lepšie by urobili, ak by ho poslali na školenie do Banskej Bystrice alebo ešte lepšie do Kremničky. Tam by sa snáď naučil riadnu írečitú stredoslovensku slovenčinu.

 

Chyba číslo tri: 7 Statočných má zásadný problém s definovaním priateľov, lebo všetci sú nepriatelia. Takto sa ale politika nerobí chlapci -:) Ak chcú uspieť, mali by si nájsť priateľov, prinajmenšom bohatých sponzorov a mediálnych partnerov. Inak skončia ako Jánošík. Povesený. Možno nie za rebro, ale inak. Slovač sa totiž za nich nepostaví do jedného šíku, tak ako sa sprostá Slovač nepostavila za Jánošíka. Budú mrmlať a prizerať sa, tak ako sa prizerali na Smrť Jánošíkovu. Skonštatuje Slovač pri porážke 7 Statočných tak ako pri poráže Jánošíka skonštatovala, že dobí chlapec to bol, aj nám z panskeho nakradnutého kúsok dal, ale čo už. Nech mu je Zem ľahká. Tak skončí aj 7 Statočných. Ako Jánošík. Nič nedosiahnu, žiadnu moc nezískajú, žiadne Gorily nezavrú. Zostanu iba legendou.

 

Ibaže by zmenili taktiku boja. 7 Statočných sa snaží, ale to je málo. Ale snaha sa cení chlapci-J

 

O ďalších chybách 7 Statočných snáď nabudúce, ak ma dovtedy šéf nenachytá na hruškách, že píšem blogy počas pracovnej doby. -J

Takže prvý záver na záver je: Ani 7 Statočných Jánošíkov neporazí Fica

Druhý záver snáď nabudúce?

 

 

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2163x
Priemerná čítanosť článkov: 2163x

Autor blogu

Kategórie

Archív